X
GO
nl-BEfr-FR
PCA wenst u een zalige Kerst  en een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

PCA wenst u een zalige Kerst en een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

woensdag 20 december 2023

We naderen het einde van het jaar… alweer een memorabel aardappeljaar! 
Een late start, een kort groeiseizoen en uitzonderlijke regenval leidde in tal van regio’s tot grote problemen. Bovendien sloeg de plaag dit jaar ongemeen hard toe. Gelukkig bieden de waarschuwingsdienst aardappelziekte en de webapplicatie op zo’n momenten de best beschikbare informatie voor een beredeneerde aanpak.

 

Vinger aan de pols

Het PCA volgt de praktijk op de voet en probeert met onafhankelijk onderzoek en voorlichting een antwoord te bieden op alle uitdagingen waar de sector voor staat. 
PCA-leden kunnen te allen tijde een beroep doen op onze diensten. Je kan putten uit onze kennisbron en wekelijks relevante informatie terugvinden in onze nieuwsbrief. Heel wat PCA-leden bellen of mailen ons regelmatig voor onafhankelijk advies. Laat van je horen en bel ons!

 

Lidmaatschap PCA

Hernieuw zeer binnenkort je lidmaatschap en blijf deel uitmaken van het grootste aardappelclub in Vlaanderen, samen met meer dan 1300 PCA-leden uit alle schakels van de keten! 
Met je lidmaatschap steun je bovendien onze werking. Een signaal dat onafhankelijk onderzoek en advies gewaardeerd wordt. 
Bedankt daarvoor!

2024 wordt voor PCA alvast een speciaal jaar. Hou ons in de gaten!

Print
Tags: