X
GO
nl-BEfr-FR
Actuele berichten
Doe mee met het PCA-weernetwerk van Sencrop

Doe mee met het PCA-weernetwerk van Sencrop

U heeft nog 1 week om gebruik te maken van de aantrekkelijke kortingen

maandag 24 februari 2020

Doe mee met het PCA-weernetwerk van Sencrop
U heeft nog 1 week om gebruik te maken van de aantrekkelijke kortingen.
Door streng opgelegde milieumaatregelen en een grillig, onvoorspelbaar weerbeeld, wordt het steeds lastiger uw gewassen te beschermen. Lokale weerdata en perceelgericht advies worden steeds belangrijker. Daarom biedt PCA aan al haar leden een Sencrop weerstation met CropVision advies over de ideale spuitomstandigheden (Gewis) tegen zeer aantrekkelijke kortingen. U heeft nog een week om van deze weeradvies-actie gebruik te maken.
 

Lokale weerdata met perceelgericht advies
Door een Sencrop-station in een of meer velden te installeren, heeft u onmiddellijk de beschikking over weergegevens die uniek zijn voor die locatie. Vervolgens kunt u het weerstation koppelen aan een CropVision adviessysteem van AgroVision, voor perceelgericht spuitadvies. AgroVision kent adviessystemen die u helpen bij het bepalen van het meest effectieve spuitmoment en dosering, en voor Valse Meeldauw en Bladvlekkenziekte in uien.
Via http://www.weeradvies.com/pca kunt u nu als PCA-lid extra voordelig een Sencrop weerstation met een CropVision adviessysteem aanschaffen.
 
PCA-weernetwerk van Sencrop stations
Omdat goed voorspelde weerdata zo’n belangrijk onderdeel is van uw gewasbescherming, hebben PCA en Sencrop vorig jaar een weernetwerk op gestart. Door mee te doen met dit PCA- weernetwerk, krijgt u inzicht in de weersgegevens van andere percelen. Dit is bijvoorbeeld handig als u percelen op meerdere locaties heeft. Een ander groot voordeel van het weernetwerk is dat de weergegevens van alle locaties samen worden verzameld en geanalyseerd. Dit geeft u als PCA-lid extra informatie en inzicht.
 
Paul Versluijs, Aardappelteler, Scherpenisse
"Ik vertrouw op de Gewis-software bij het bepalen van het juiste spuitmoment, maar zocht nog naar meer exacte en lokale weerdata. Die informatie is voor ons belangrijk en komt heel nauw. Met mijn eigen Sencrop weerstation gekoppeld aan Gewis, kunnen we onze teeltbeslissingen nog verder optimaliseren."
Print
Tags: Sencrop