X
GO
nl-BEfr-FR
Evenement datum: 23/11/2014 - 25/11/2014 Exporteer evenement

Welkom op Interpom / Primeurs 2014

INTERPOM | PRIMEURS is dé indoor vakbeurs voor de hele aardappel-, groente- en fruitbranche (AGF) in Europa waar de volledige keten aanwezig is: van teelt tot en met verwerking en vermarkting. Als sterk gespecialiseerde vakbeurs blijft INTERPOM | PRIMEURS groeien en wordt deze ook steeds internationaler. De komende editie kondigt zich bijzonder sterk aan en zal in het teken staan van duurzaamheid onder de slogan ‘Together for sustainable growth’. 

Bezoek ons op Interpom!

Bij de laatste Nieuwsbrief PCA (per post) vond u een blad voor reductie op de toegangsprijs. Vul uw gegevens in, geef het blad af bij de ingang en geniet met 2 personen van een voordeeltarief van 5 euro per persoon in plaats van 10 euro per persoon. Wij hopen u op onze stand (600F) te mogen begroeten. Kom eens langs voor een babbel of voor een antwoord op uw aardappelvragen. Wij streven ernaar onze 1200 PCA-leden zoveel als mogelijk persoonlijk te ontmoeten!
Wij horen graag uw mening over onze werking: het waarschuwingssysteem aardappelziekte, de webapplicatie, onze Nieuwsbrief, Pommak, proefresultaten, ... Breng gerust uw collega-aardappeltelers mee, zodat ook zij kunnen kennis maken met onze diensten. Info en (onafhankelijk) advies dragen immers bij tot de juiste beslissing op uw bedrijf!
In het kader van het thema 'Together for sustainable growth' is een duurzaamheidstraject uitgestippeld op de beursvloer. Ook het PCA draagt met de webapplicatie aardappelziekte bij tot die duurzame groei. Kom gerust langs en maak kennis!

 

Vakbeurs met sterke groeicijfers 

De voorbije edities van INTERPOM | PRIMEURS blonken uit in sterke groeicijfers. In 2012 telde de beurs 258 exposanten uit 15 landen (+ 14%) en overtrof alle verwachtingen met 17.678 bezoekers (+ 25,7%) uit 36 landen wereldwijd. Deze positieve trend wordt eens te meer verder gezet. In een groeimarkt is een sterke vakbeurs een absolute must voor al wie de evoluties binnen de sector wil volgen, en de nieuwigheden in de branche wil ontdekken. INTERPOM | PRIMEURS speelt een belangrijke rol als ontmoetingsplatform en inspiratiebron om innovatieve technologieën voor de keten van aardappelen, groenten en fruit voor te stellen, en informatie uit te wisselen. Het complete aanbod, de sterke specialisatie met focus op kwaliteit, het professionele karakter en de gemoedelijke sfeer op de beurs weten de volledige branche uit Europa – en ook steeds meer uit de andere continenten – om de twee jaar te mobiliseren naar Kortrijk. Dat INTERPOM | PRIMEURS de verwachtingen duidelijk inlost, blijkt ook uit de enquêtes bij de bezoekers in 2012: maar liefst 96% gaf aan ook de editie 2014 te zullen bezoeken. 

 

Meer info: www.Interpom.be


Print