X
GO
nl-BEfr-FR
Bewaring industrierassen 2015-2016 mardi 5 juillet 2016

Bewaring industrierassen 2015-2016

De friet- en chipsrassen van twee rassenproeven werden behandeld met CIPC en bewaard bij  8°C in een koelcel. De bakkwaliteit werd 6 keer...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven mardi 24 mai 2016

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

Eind mei werd voor de vijfde keer dit bewaarseizoen de bakkwaliteit bepaald van de rassen uit twee rassenproeven van het voorbije groeiseizoen...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven lundi 18 avril 2016

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

Voor de vierde keer dit bewaarseizoen werd de bakkwaliteit bepaald van de rassen uit twee rassenproeven van het voorbije groeiseizoen.

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen in Vlaanderen (2015) lundi 18 janvier 2016

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen in Vlaanderen (2015)

In 2015 werden op 8 locaties in Vlaanderen proeven met vroege en late frietrassen, versmarktrassen en rassen voor de chipsindustrie aangelegd.

Bewaring industrierassen 2014-2015 vendredi 10 juillet 2015

Bewaring industrierassen 2014-2015

De friet- en chipsrassen van twee rassenproeven werden behandeld met CIPC en bewaard bij  8°C in een koelcel. De bakkwaliteit werd 6 keer...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven lundi 20 avril 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen afkomstig van twee rassenproeven (2014) werden begin april voor de vierde gebakken.
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven jeudi 5 mars 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen afkomstig van twee rassenproeven (2014) werden eind februari voor de derde gebakken.

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen 2014 vendredi 23 janvier 2015

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen 2014

Op 6 locaties lagen 10 of 12 frietrassen met soms nog 5 chipsrassen erbij. Versmarktrassen lagen met 8 of 10 rassen op 2 locaties. De 2 vroege...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven jeudi 22 janvier 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen, afkomstig van twee rassenproeven, werden behandeld met CIPC en bewaard bij een constante temperatuur van 8°C in een...