X
GO
nl-BEfr-FR
Bewaring industrierassen 2015-2016 dinsdag 5 juli 2016

Bewaring industrierassen 2015-2016

De friet- en chipsrassen van twee rassenproeven werden behandeld met CIPC en bewaard bij  8°C in een koelcel. De bakkwaliteit werd 6 keer...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven dinsdag 24 mei 2016

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

Eind mei werd voor de vijfde keer dit bewaarseizoen de bakkwaliteit bepaald van de rassen uit twee rassenproeven van het voorbije groeiseizoen...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven maandag 18 april 2016

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

Voor de vierde keer dit bewaarseizoen werd de bakkwaliteit bepaald van de rassen uit twee rassenproeven van het voorbije groeiseizoen.

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen in Vlaanderen (2015) maandag 18 januari 2016

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen in Vlaanderen (2015)

In 2015 werden op 8 locaties in Vlaanderen proeven met vroege en late frietrassen, versmarktrassen en rassen voor de chipsindustrie aangelegd.

Bewaring industrierassen 2014-2015 vrijdag 10 juli 2015

Bewaring industrierassen 2014-2015

De friet- en chipsrassen van twee rassenproeven werden behandeld met CIPC en bewaard bij  8°C in een koelcel. De bakkwaliteit werd 6 keer...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven maandag 20 april 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen afkomstig van twee rassenproeven (2014) werden begin april voor de vierde gebakken.
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven donderdag 5 maart 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen afkomstig van twee rassenproeven (2014) werden eind februari voor de derde gebakken.

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen 2014 vrijdag 23 januari 2015

Opbrengst en kwaliteit van (half)vroege en late rassen 2014

Op 6 locaties lagen 10 of 12 frietrassen met soms nog 5 chipsrassen erbij. Versmarktrassen lagen met 8 of 10 rassen op 2 locaties. De 2 vroege...
Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven donderdag 22 januari 2015

Bakkwaliteit rassen uit rassenproeven

De friet- en chipsrassen, afkomstig van twee rassenproeven, werden behandeld met CIPC en bewaard bij een constante temperatuur van 8°C in een...