X
GO
nl-BEfr-FR
Agrovision en PCA bundelen krachten tegen aardappelziekte

Agrovision en PCA bundelen krachten tegen aardappelziekte

donderdag 8 maart 2018

De marktleider in teeltregistratie Agrovision uit Nederland en het PCA gaan samenwerken.

 

TEELTREGISTRATIE
Agrovision lanceert dit jaar zijn teeltregistratiepakket CropVision op de Vlaamse markt via zijn Vlaamse dochter CercoSoft. Vanuit het teeltregistratiepakket zal een link gemaakt worden met de perceelsgerichte waarschuwingen die PCA aanbiedt voor Phytophthora en Alternaria. Met de aangekondigde samenwerking verwachten beide organisaties boeren en loonwerkers nog uitgebreider te kunnen ondersteunen bij hun besluitvormingsprocessen rond gewasbescherming in aardappelen.

SAMENWERKING
Voor Agrovision betekent de samenwerking dat het haar CropVision-klanten toegang kan aanbieden tot wetenschappelijk onderbouwde waarschuwingen tegen bladschimmelziekten in aardappelen in Vlaanderen. Voor PCA betekent de samenwerking dat het zijn leden de mogelijkheid biedt om de teeltregistratie, die voor de perceelsgerichte adviezen tegen aardappelziekte moet gebeuren, te doen in het meest performante teeltregistratiepakket.

CROPVISION BIEDT:
- snelle en eenvoudige teeltregistratie, vanop computer, tablet én smart phone
- uitgebreid met het Phytophthora advies van PCA
- waarschuwing bij gebruik van gewasbeschermingsmiddelen die niet zijn toegestaan of bij overschrijding van toegestane hoeveelheid, interval of veiligheidstermijn
- de mogelijkheid om teelt- en perceelsfiches met één druk op de knop aan te leveren
- een grafisch overzicht van al je percelen (eenvoudig ingetekend met behulp van de ALV-kaarten)
- een deskundig support team met mensen uit de praktijk

START VOORDELIG
Start extra voordelig met CropVision voor 199 euro ipv 325 euro.

CropVision is ontwikkeld door AgroVision en uitgebreid met de webapplicatie van PCA.
CropVision kent een jaarabonnement van 325 euro per jaar (incl. opstart en begeleiding). PCA mag CropVision extra voordelig aanbieden aan haar leden. PCA-leden kunnen gebruik maken van de PCA-groepskorting. U betaalt dan het eerste jaar slechts 199 euro (ipv 325 euro).

Profiteer vandaag nog van de PCA-groepskorting!

Download hier de bestelbon en stuur hem ingevuld en ondertekend terug naar pca@proefcentrum-kruishoutem.be of t.a.v. Annie Van Der Heyden, PCA, Karreweg 6, 9770 Kruishoutem.

Print
Tags:

Comments are only visible to subscribers.