X
GO
nl-BEfr-FR
Alleen aangifte via Belpotato.be

Alleen aangifte via Belpotato.be

vrijdag 15 mei 2020

Geef het volume van uw aardappelvoorraad aan uiterlijk op 31 mei op www.belpotato.be  
Om de huidige crisis zo goed mogelijk te kunnen beheersen, heeft Belpotato.be een online formulier ontwikkeld op www.belpotato.be waarmee de volumes aardappelen die in België in voorraad zijn, kunnen aangegeven worden.

In het geval dat er steun of compensatie beschikbaar is, worden alleen aangiften van volumes die via Belpotato.be verliepen, in aanmerking genomen.
Met het oog op een doeltreffend crisisbeheer is de uiterste datum voor deze verklaring vastgesteld op 31 mei 2020. Dus wacht niet te lang. Ga snel naar www.belpotato.be
Als Belpotato.be kunnen we niet beloven dat er steun zal zijn voor de aardappelsector. De maatregelen die de lidstaten willen nemen, moeten in overeenstemming zijn met de Europese regels. Daarom is het in dit stadium voorbarig om eventuele steun aan te kondigen.

 
.
 
Persbericht Belpotato.be
 
Belpotato.be is nog een heel jonge organisatie: de oprichting is gebeurd op 20 januari. Spijtig genoeg is de aardappelsector kort na de oprichting in een diepe crisis terecht gekomen.
De huidige coronacrisis heeft een zeer zware impact op de aardappelsector door de volatiliteit en het wegvallen van heel wat afzetmarkten. Zowel aardappeltelers, handelaars als –verwerkers ondervinden de gevolgen van de crisis aan den lijve.
Belpotato.be heeft als doel de gezamenlijke belangen van alle actoren in de aardappelketen te verdedigen. In de huidige crisis is dit meer dan ooit nodig!
Print
Tags: schade