X
GO
nl-BEfr-FR
Evenement datum: 4/09/2019 - 5/09/2019 Exporteer evenement

Potato Europe - Kain

Op 4 en 5 september gaan in Kain nabij Doornik, de internationale aardappeldagen 'Potato Europe' door. Dit jaarlijks evenement gaat afwisselend door in 4 landen. Dit jaar is België de gastheer. 

Wij verwelkomen u graag op onze stand!

 

Wat biedt Potatoeurope 2019 ?

PotatoEurope is een ideale gelegenheid om meer dan 200 binnen- en buitenlandse exposanten te ontmoeten. Zij tonen er de laatste technologische ontwikkelingen, een brede waaier aan variëteiten en hun uitgebreide know-how in alle aspecten van de aardappelteelt en -verwerking.

Opportuniteiten voor u als bezoeker
Bovendien krijgt u de gelegenheid om in dialoog te gaan met collega’s uit de hele wereld – de laatste PotatoEurope België in 2015 mocht bezoekers verwelkomen uit niet minder dan 42 landen.

Over PotatoEurope
PotatoEurope België wordt georganiseerd door FEDAGRIM, de Belgische Federatie van constructeurs, importeurs, en dealers van landbouwmateriaal.  In de praktische organisatie worden Fedagrim bijgestaan door een permanent begeleidingscomité bestaande uit vertegenwoordigers uit de hele aardappelketen, ieder met hun eigen expertise (CARAH, CRA-W, FIWAP, ILVO, PCA).

 

Voor meer info en tickets: www.potatoeurope.be

 

 

Print