X
GO
nl-BEfr-FR
Evenement datum: 21/11/2023 10:00 - 17:00 Exporteer evenement

Hoe zet jij in op de toekomst

Infomarkt land- & tuinbouw in zijn vele facetten

Op dinsdag 21 november om 10:00 u, organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met Algemeen Boerensyndicaat, Boerenbond, Landelijke Gilden en Grenspark Groot Saeftinghe een infomarkt over inkomens- en activiteitenverbreding op het bedrijf. 

Het verkopen van hoeveproducten, het aanbieden van vakantie op hun bedrijf of het inzetten op energiebesparing en -productie zorgt voor een bijkomend inkomen of een onkostenbesparing op termijn. Inzetten op de toekomst betekent ook natuurinclusieve landbouw, het herdenken en verduurzamen van de manier waarop we eiwitten produceren en consumeren, nieuwe teelten introduceren, …

Overweeg jij inkomens- en activiteitenverbreding op je bedrijf maar zit je nog met veel vragen? Is een andere teelt een optie? Of biedt vakantie in eigen land perspectieven? Erken je de nood aan verduurzaming op allerlei vlakken (bodem, energie, eiwitproductie, ecologie, …), maar hoe pak je dat aan en wat met de kosten?

Laat je inspireren door de getuigenissen van landbouwers uit Vlaanderen en Nederland, die zich ontpopten tot multifunctionele agrarische ondernemers.
Heb je een specifieke vraag? Bezoek de infostandenmarkt.

 

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk vóór 12 november 2023.

 

Waar?

Ijshoeve De Boey, Groenendijkstraat 11, 9170 Sint-Gillis-Waas.

 

INTERESSE? SCHRIJF SNEL IN!

Surf naar Infomarkt land-en tuinbouw en vind daar het gedetailleerde programma en de knop om in te schrijven.

 

Print